Jeg er blitt mamma

by odakristensen

Ja slik går det. Ekte teen mom problemer på high school. Babyen min heter Rosa, hun er to dager gammel, har kun grått en gang men dødd to. Vet ikke om dette betyr at jeg er en god eller dårlig mor?

Før dere begynner å twittre og sende meg gratualasjoner, må jeg avklare at jeg ikke er mamma på ekte. Morsomt å tulle med? Ville egentlig bare prøve å bli en kjent, ung alene mors blogger som tjener tusner hver dag… Jeg kunne ønske. NEI.

Jeg tar en klasse som heter success, som jeg liker å kalle meningsløs. Å bruke en time hver dag på å sitte og høre om regnskap og babyer og alle andre livshendelser jeg skal gjennom virker iblant fryktelig kjedelig og meningsløst, spesiellt det at jeg får karakter i dette faget. Det er vel alt i alt god læring for voksenlivet, selvom jeg har funnet ut nå etter og ha hatt en baby (dukke som kan gråte, og tydeligvis dø), i to dager at selvom jeg snart er 18 og voksen om 2 måneder er jeg ikke klar for voksenlivet, og langt ifra barn. 

Pust ut mamma og pappa. Uansett igår fikk jeg med denne nyfødte babyen, hun oppførte seg perfekt hele dagen, det eneste som var styr var at jeg måtte bære rundt på henne i et bilsete hele dagen og i gangene hvor alle ville røre henne, holde og noen også holde henne opp ned. Takk. Det endte i død. Hun måtte lades før jeg fikk henne tilbake idag, 2 timer etter gjenopplivning gråt hun for første gang, det var veldig rørende. Jeg matet henne i 20 minutter før hun sovnet igjen, og etter 4 timer endte opp med død igjen. 

Jeg skulle egentlig ha henne med hjem to netter, men siden jeg fikk den babyen som ikke fungerte med programmet (død baby), må jeg gjøre det på nytt i neste uke. Ah, skuldrene og armene mine verker. Men jeg skal ikke klage enda, neste uke vil det være værre når hun faktisk skal bli med meg hjem og vekke meg opp hver time hele natten. 

Selvom Rosa kun gråt en gang, har jeg bestemt meg at jeg ikke skal ha barn på evigheter. Ikke det at jeg hadde planer om det heller, men dette viser hvor slitsomt det er for en ung jente å ta vare på en annen liten person. Og i dette tilfellet en dukke som kun gråt èn gang på to dager. Liker å tenke at jeg var en veldig god mor, viste masse kjærlighet for Rosa og håper hun vil komme tilbake til livet neste uke. Tar imot bønner fra familie og venner. Takk ! 

Her er noen familiebilder som ble tatt, noen fra hennes første liv og noen fra hennes andre liv. Si hei til Rosa.

 

20140423-232651.jpg

20140423-232620.jpg

20140423-232703.jpg

20140423-232711.jpg