Hverdagsgleder

by odakristensen

Hei kjære!

Idag har vært en helt ok dag. Etter skolen ble jeg igjen og jobbet med mattelekser og tok en prøve. Mattelæreren min er så flink!!!! Jeg er så glad for all hjelp jeg får, han hjelper meg med alt og forstår selv når jeg mumler og ikke finner de riktige ordene til å forklare hva jeg ikke forstår. Itillegg har jeg aldri jobbet så mye med matte som jeg har dette året. Jeg tar algebra 2 som forhåpentligvis skal tilsvare S1 i Norge. Jeg var veldig overassket når jeg kom hit, fordi mange freshmen tar algebra 2, det er den nest letteste matten på high school og her kommer jeg og føler meg super smart som tar S1, også viser det seg at det er den samme matten som alle 14-15 åringene her tar…  Så om amerikanere kan være ikke så altfor smarte i alle fag, matte er noe de viirkelig kan? Overasskelse.

Når jeg kom hjem etter mattehjelp var jeg egentlig litt deppa, fordi alle vennene mine er borte denne helgen… Pluss vsøs… Så jeg har egentlig bare sittet på rommet mitt og sett på netflix siden jeg kom hjem. Kjedelig. MEN SÅ!!!! Så facetimet jeg med Frøya, ah hverdagsglede. Strong Independant Women Gotta Stick Together. Nå sitter jeg og rydder litt i tingene mine, og henger opp klær fra min lille runde på H&M… I morgen skal jeg prøve å finne på noe, trene, kino, ri ett eller annet bortsett fra å sitte på rommet mitt alene… = Ikke gøy. Pluss nummer 1 regel for utvekslingsstudenter, IKKE sitt alene på rommet ditt og tenk, da blir det tårevått og bæsj. Ja, god beskrivelse.

Neida, men jeg har kun to måneder igjen og ukene flyr avgårde! Dette er den siste helgen på ett par uker hvor jeg ikke har planer, og det sier litt for vanligvis sitter jeg masse hjemme i helgene. Jeg skal gjøre det beste ut av denne korte tiden jeg har igjen. Det har også begynt å bli varmere ute og vi kan snart ha bonfires igjen med kos. Å herlige vår!

20140321-222402.jpg

Latterkrampe

xxxx